top of page

Muziek

maakt

vrolijk

en

slim

Dirigent

Meezingkoor Maassluis

Dirigent

Simply best

Dirigent

Gouwe ouwe koor

Docent

Muziekschool


 

Even voorstellen

Muzikant, docent, dirigent....

Op mijn zesde ben ik pas met accordeon begonnen, eerder mocht ik niet van de muziekschool, op een kleine Weltmeister, inmiddels speel ik op een Borsini, die we zelf in Italië hebben laten bouwen.

 

Na de muziekschool heb ik de vooropleiding gevolgd aan de Havo voor Muziek en Dans te Rotterdam. Sind Januari 2011 ben ik afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Hier heb ik klassiek accordeon gestudeerd.

Daarnaast heb ik diverse masterclasses gevolgd o.a. bij Geir Draughsvoll, James Crab, Mie Miki, Mika Väyrynen, Claudio Jacomucci en Alexander Dmitriev.

Tevens heb ik in 2008 kinderkoor directie gevolgd aan het conservatorium te Amsterdam en ben ik in februari 2015 afgestudeerd aan het Codarts Concervatorium te Rotterdam. Hier heb ik Bachelor of Music in Education gestudeerd.

 

Mijn passie is muziek, ik vind het geweldig om mijn passie over te brengen op anderen mensen. Vanaf oktober 2009 ben ik als dirigent verbonden aan het Meezingkoor "Maassluis". In januari 2014 kwam daar popkoor "Simply Best" bij uit Kwintsheul en een jaar later het "Gouwe Ouwe Koor" uit Hoek van Holland. 

Ook geef ik AMV-lessen op de basisschool en werk ik mee met het IKEI-project op Rotterdamse basisscholen. Daarnaast geef ik ook muzieklessen op diverse instrumenten zoals: Accordeon, Blokfluit, Gitaar, Piano en Ukelele.

Neem contact op

Telefonisch of online....

info@muziekschoolrikvrolijk.nl

 

06 36 56 80 80

Willem Barentsstraat 26

3151 WG Hoek van Holland

 

Tango MedleyDigenstivo
00:00
Contact
bottom of page